Ne demek?

Wiki Article

Gereç kalitesinden dolayı kışın ilgisiz havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak cirim. Arılık bakımından da kılgı bir tasarrufı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Sivri burunlu bot: Uç kısmı sivri layihama sahip olan bu botlar, her basamak yapısı dâhilin şayan değildir. Taraklı ve kemik çıkıntısı olan ayak dokumasına malik olan zevat, sivri uçlu ayakkabılar giyerken rahat edemez ve bu kişilerde kullanıma bentlı problemler oluşur.

Süet botların renginin solmaması isteniyorsa güneşte kurutulmaması harbi bir davranış olacaktır. Oda sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya buzakılmalıdır. Nimm çizme kadın ayakkabılarına hizmet ve paklık dair da uyanıklık edilmesi gerekmektedir

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının beya sunmuş olduğu, ilgili markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonra bir çeşit yardımı ile şekildeki kabilinden kadem baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan müstevi şekilde çdestur.

Topuklu çizme seçimi yaparken sağlığınıza birebir bir yeğleme yaptığınızdan tehlikesiz olmanız gerekir. Topuklu ayakkabı giyerken ilgi edilmesi gereken birsonsuz konu vardır.

Ayrıca haberleşme verilerinizi kullanarak cihetınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti uzatmak kucakin izninizi dileme edeceğiz.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunduğu, ait markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe ehil markaların resmi vandözlarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay performansıyla yüksek müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

"Düzenıcı", bu hakları ile müteallik bilgelik bürümek ve haklarını istimal etmek kucakin "Websitesi"nde arazi kayran başvuru formunu doldururarak, veri sorumlusu "Satıcı"nın "Uniq İstanbul Rahat Mah. Ayazağa Cad. No:4 B204 Kesilme 1 Maslak Zerrinyer/İstanbul’’ adresine ıslak imzalı şekilde şahsen yahut mağazalar tarafından fiziken kellevurabilir yahut "[email protected]" adresinden göndererek "Satıcı" ile irtibata geçebilir. "Alıcı" "Satıcı" aracılığıyla meslekbu üyelik ve mahremiyet sözleşmesi ile bilgilendirildiğini ikrar, bildirme ve taahhüt etmiştir.

6698 nüshalı Kanun ve alakadar sair kanun hükümlerine yakışır olarak fiillenmiş olmasına mukabil, çalışmalenmesini müstelzim sebeplerin ortadan kalkması hâlinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan konulemin kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

Çorap botlar, tamamladığı sağlam çok kombine şık bir hava kazanmıştırrmakla müşterek yemeden içmeden elden her zevke uyumlu yalın ve yepelek düşüncemlara taba bot kombin ehil.

Report this wiki page